STS sau cum se câştigă alegerile!

Ştiţi ce reprezintă, în accepţiunea mea, fireşte, campania „anti-Băsescu” dusă de A3 în ultimele luni?
O altă demonstraţie de manipulare josnică, din partea trustului condus de Dan Voiculescu. În condiţiile în care, numele Traian Băsescu nu mai reprezintă o miză, nici în campania pentru alegerile euro-parlamentare şi nici în viitoarea campanie pentru prezidenţialele din luna noiembrie a acestui an, eu nu mai văd alt motiv pentru care numele lui este atât de des vehiculat, decât acela de a-l promova pe acesta şi partidul lui de buzunar!

Să nu uităm că, în campania pentru Parlamentul European, PSD va merge alături UNPR şi PC! Adică, o mână spală pe alta şi împreună spală această alianţa! În consecinţă, Trustul Intact, prin portavocea sa, A3, va ajuta PSD-UNPR-PC în viitoarele două campanii electorale! Ceea ce nu este neapărat rău!

Să nu uităm că, un STS aflat în subordinea MAI, cu ministru al MAI din partea PSD, va asigura eventualei coaliţii, cea mai sus menţionată, câştigarea en fanfare a celor două campanii electorale din anul 2014!

Să nu uităm că, trecerea STS in subordinea MAI îi reduce din atribuţii viitorului presedinte al României, în condiţiile în care, noul proiect de constituţie nu va trece de referendum, deci a trebuit găsită o altă soluţie!

P.S. Tot ce se poate, ca într-un viitor nu foarte îndepârtat, să vedem o viitoare coaliţie de guvernare de genul, PSD-UNPR-PC-PMP, cu PNL-PDL-UDMR aflate în opoziţie! Atâta vreme cât dreapta este dezbinată, ea nu va putea niciodată să conducă România! Iar pentru cei care (încă!) îşi mai faceau iluzii că PMP este un partid de dreapta, nu uitaţi niciodată că Traian Băsescu a intrat în politica mare via FSN-PSDR!

Stânga rullz!!!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s