CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, DESPRE DREPTUL LA SĂNĂTATE!

Spuneam ieri, 10 Aprilie 2021 într-o postare de pe Facebook, că aș vrea să scriu despre situația absolut ridicolă, cu mutatul bolnavilor din spitalul Foișor!

IATĂ CE NE SPUNE CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, DESPRE DREPTUL LA SĂNĂTATE:
ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.
ARTICOLUL 34
(1) Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.

Un președinte care batjocorește cetățenii români, NU ESTE PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, CI DOAR O MARIONETĂ, UN TRĂDĂTOR CARE RĂSPUNDE COMENZILOR CELOR CARE, DE FAPT, L-AU ALES!

Un guvern care batjocorește cetățenii români, NU ESTE GUVERNUL ROMÂNIEI, CI DOAR O MARIONETĂ A PREȘEDINTELUI TRĂDĂTOR IOHANNIS! UN GUVERN INCOMPETENT ȘI MIZERABIL, A CĂRUI PRESTAȚIE NU ARE NICI CEA MAI MICĂ LEGĂTURĂ CU INTERESUL ROMÂNIEI, CU BUNĂSTAREA CETĂȚENILOR ROMÂNI, CI DOAR RĂSPUNDE COMENZILOR VENITE DINSPRE COTROCENI!

UN PREȘEDINTE MARIONETĂ ȘI UN GUVERN ASEMENEA, CARE ÎNCALCĂ CU BUNĂ-ȘTIINȚĂ ȘI ÎN MOD REPETAT CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, MERITĂ JUDECAȚI PENTRU TRĂDARE DE NEAM ȘI ȚARĂ, PENTRU SUBMINAREA ȘI DISTRUGEREA, CU BUNĂ-ȘTIINȚĂ, A ECONOMIEI NAȚIONALE!

P.S. AȘ VREA SĂ POT SPUNE CĂ DOAR ACTUALUL GUVERN SAU ACTUALUL PREȘEDINTE SE FAC VINOVAȚI DE CELE SPUSE ANTERIOR, ÎNSĂ ACEASTĂ TRISTĂ SITUAȚIE SE PERPETUEAZĂ ÎN ROMÂNIA DE 30 DE ANI! 30 DE ANI DE MIZERII ȘI DE TRĂDĂRI, DE INCOMPETENȚĂ ȘI IMPOTENȚĂ, DE MINCIUNĂ ȘI DE INDOLENȚĂ, DE HOȚIE ȘI DE IMPOSTURĂ, VENITE NU DOAR DIN PARTEA CELOR CARE NE-AU CONDUS/NE CONDUC!!!!
SĂ FIM SINCERI… NIMIC DIN TOATE ACESTEA NU S-AR FI ÎNTÂMPLAT FĂRĂ LARGUL NOSTRU CONCURS, AL CELOR MULȚI ȘI CARE DE-A LUNGUL ANILOR I-AM VOTAT, I-AM ALES, PE CEI CARE URMAU SĂ NE CONDUCĂ ȘI CARE, PRIN VOTUL NOSTRU, AM LEGITIMAT ȘI LEGALIZAT TOATE RELELE CARE S-AU PRODUS ÎN ROMÂNIA ULTIMII 30 DE ANI!
P.P.S. ACESTA, GUVERNUL CÂȚU, ESTE DE DEPARTE CEL MAI SLAB ȘI MAI INCOMPETENT GUVERN AL ROMÂNIEI, DE DUPĂ 1990, DAR DINTR-UN MOTIV FOARTE SIMPLU… ESTE FORMAT, CU O SINGURĂ EXCEPȚIE, SORIN CÂMPEANU, DIN EȘALOANELE 3 ȘI 4 ALE FOSTEI SECURITĂȚI ȘI FOSTEI DIE, EȘALOANE FORMATE ACUM, ÎN MARE PARTE, DIN MASONI, TRĂDĂTORI ȘI PUPĂTORI ȘI ÎNCHINĂTORI DE/LA ALTE DRAPELURI, DECÂT CEL AL ROMÂNIEI!

Publicitate

One response to “CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, DESPRE DREPTUL LA SĂNĂTATE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s