USL şi USL, aceeaşi… rimă!

Vă salut regulamentar, dragi domniţe şi domni 😉

Nu ştiu cum vă simţiţi voi, dar eu, după ce am văzut astăzi atacurile celor două poame din fruntea USL-ului, sunt extrem, extrem de dezamăgit!

Cum se poate, ca două personaje (că oameni nu le mai pot spune!), rupte parcă dintr-un desen animat de categoria 3, să-şi bata joc în halul acesta de milioane şi milioane de romani? Mă simt de parcă aş vedea un teatru de păpuşi, o regie ieftină şi exagerat de proastă, dar la care, în dubla mea calitate, atât cea de cetăţean român, dar şi de votant USL, sunt obligat să asist!

Pot înţelege faptul că George Crin Laurenţiu Antonescu trebuie să crească în sondaje, că Victor Ponta trebuie să abata atenţia noastră, a cetăţenilor, de la problemele cu care se confruntă actuala guvernare, că „Cucul” iese cu regularitate şi ne face agenda TV pentru minim câteva zile, cu fiecare declaraţie pe care o face, dar nu pot înţelege şi cu atât mai puţin, accepta, ca eu/noi/, cetăţeni ai acestei ţări, să mai fim trataţi drept sclavi, masă de manevră, prostime şi batjocoriţi ca atare!

Domnilor Victor Ponta şi Crin Antonescu, sunteţi obligaţi să respectaţi românii, fie ei votanti USL sau nu! Sunteţi obligaţi să respectati Constituţia României şi legile ţării, indiferent că va place sau nu! Sunteţi obligaţi să ne trataţi pe noi, românii, ca pe egalii voştri, ca pe cei care v-au ajutat să vă cocoţaţi în fruntea ţării! Nu puteţi doar să ne folosiţi, iar după că v-aţi văzut atinse scopurile politice, să ne aruncaţi la gunoi ca pe o pereche de ciorapi rupţi şi inutili!

Pentru că, ghiciţi ce, tot noi, „perechile acestea de ciorapi rupţi şi inutili”, vom fi cei care vom vota de două ori in 2014 şi de încă doua ori în 2016!!! Iar atunci s-ar putea să o facem împotriva voastră!

Image

Publicitate

3 responses to “USL şi USL, aceeaşi… rimă!

  1. IN CE HAL s-a ajuns!!! JOS ponta si usl JOS basescu si PD-L !! De 24 de ani aici s-a ajuns !! Romania TREZESTE-TE !!!

  2. Si eu cu cine votez?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s