Doamna Clinton, Monica Lewinsky nu era romanca!!!!

Americanii astia si-au facut un obicei tare prost in legatura cu Romania! Dau buzna in tarisoara noastra exact cand nu avem nevoie de ei!

Dupa ce i-am asteptat atata amar de vreme ne trezim cu ei pe cap atunci cand aveam mai multa nevoie de liniste. Acum cand ne-am manifestat in mod democratic, prin intermediul VOTULUI  LIBER EXPRIMAT – SAU „LIBER” INTERZIS, dupa caz – dorinta de a-l demite pe betivul de la Curticica si a alege un alt presedinte in loc, hop si fratele Sam!

Voua nu vi se pare ca „cea mai democratica natiune” ne arata ca de fapt nu este asa?
Doamna Clinton, Monica Lewinsky nu era romanca!!!!

http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/sua-ingrijorate-de-romania-adjunctul-lui-hillary-clinton-vine-la-bucuresti-1183776

Publicitate

6 responses to “Doamna Clinton, Monica Lewinsky nu era romanca!!!!

  1. Nu ştiu, nu ştiu! Nici bunică-sa? :)))

  2. Monica nu era Romanca era Americanca dar programul SUA este sa puna piciorul in Romania , lucru facut , sa indebiteze Romania de datorii adica sa-i creeze datorii pe care nu le v-a putea plati , cu dobinZi foarte mari , si cu acest sistem, Doamna Clinton sa-si ia ce vrea de la Romania : materie prima , Rosia Montana , zacaminte de orice in schimb plus nu stiu cite experimentari pe teritoriul Romaniei, cite avioane si port – avioane din Constanta de la Marea Neagra vor fii adunate acolo pentru „aparare” nu atack in Mediul Orient unde Doamna a inceput tot felul de razboaie pe care le Are in agenda de lucru , saracirea Romaniei in mod categoric si pe ea nu o intereseaza democratia in Romania ! Ea urmareste inteteresele SUA care nu au nici o legatura cu cele Ale Romaniei!

  3. Pingback: A sosit şi ziua! « Popateapa's Blog

  4. Pingback: A sosit şi ziua! | Ziarul lui Ipu

  5. Pingback: A sosit şi ziua! - Ziarul lui Ipu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s