Ce pot sa fac daca-s INCOMPETENT!?! Si imatur! Si superficiaaal… nevoie-mare!!!

Vitriolat cumva de discursul maretului lider nepereche,am simtit cum ma penetreaza o pofta nebuna de a reciti Constitutia.

Stiu, stiu, stiu… Distructiva pornire! Mai ales pentru un „alfabetizat”. Simplul fapt ca o pot citi ma semnaleaza ca suspect in ochii guvernantilor actuali. A mai si intelege cam ce-ar vrea sa spuna tanti Constitutia… m-a condamnat definitiv!

Ma numar printre cei ce-au repetat in van ca avem o Constitutie ce lasa prea mult loc bunului simt. Nu pentru ca ne-ar fi crezut legiuitorul prea cultivati, binecrescuti sau politicamente corecti. Nici pomeneala! Ci pentru ca n-a precizat expres constituanta adunare ca cei ce-o vor interpreta… sau indoi… sau ocoli… trebuie „musai si neaparat” sa fi absolvit cei sapte ani de-acasa!

Dar (pentru ca nu sunt complet cretin, probabil :(), spre oftica demagogului ce intentioneaza asemenea consti-revizuire drastica, iaca-na ce inteleg eu din dispretuita hartoaga:

1.     ACUM am reprezentanti care nu voteaza fara rezerve orice ineptie a puterii. Perfect normal – deoarece si cei ce n-au votat actuala putere trebuie sa fie reprezentati in Parlament.

AVANTAJE:                  avand imunitate, ei nu pot fi haituiti de putere si „convinsi”
DEZAVANTAJ:            in lipsa majoritatii, forta lor depinde de compromisuri

2.     ACUM pot sa iau bani de la soacra-mea ca sa-mi cumpar Logan fara sa ma acuze nimeni ca am fost in Spania sa fac rost de lovele din furat, cersit sau proxenetism.

AVANTAJE:                  acuzatia se probeaza, nu ma fortezi pe mine sa ma disculp
DEZAVANTAJ:            nici lui Udrea nu-i pot inventa dosare ca sa-i confisc averea 🙂

3.     ACUM deficitul maxim admis pentru un exercitiu bugetar nu este mentionat in Constitutie, desi se considera ca ar responsabiliza executivul si actiunile sale de administrare a statului.

AVANTAJE:                  frectie la picior de lemn, d-aia nu mai venea criza peste noi!!!
DEZAVANTAJ:            cum vor mai sti guvernantii cat de mult se mai  poate fura?

Populistul discurs de Robin Hood in budigai pe-alocuri manjiti de cacao le pute amatorilor neasteptat de imbietor, sunt sigur. La fel si ideile iluministe de a ma reorganiza in cnezate sau bordeluri ca sa-i devina vreunei blonde mult mai facila operatiunea atragerii de… fonduri.

Probabil eu sunt doar un INCOMPETENT care vrea alegeri anticipate pentru ca nu se mai simte in vreun reprezentat de cei trimisi in Parlament. Probabil doar eu sunt atat de IMATUR incat sa imi inchipui ca ar crea presedintele unei tari discutii sterile ca sa ne abata de la realele probleme ale acestei natii (incepand tocmai cu el!). Probabil numai eu pot fi in asa hal de SUPERFICIAL incat sa ma impiedic de o nenorocita de lege fundamentala in calea evolutiei noastre marete spre stadiul de legume.
PROBABIL eu merit toate aceste calificative, dar SIGUR el le-a castigat deplin!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s