Reforma statului: s-a intors dictatorul si Leana preda studentilor!

S-a reformat statul roman, fratilor!

Dar, ca in cazul oricarei reforme care se respecta, evidenta sa trebuie sa ne scuipe in fata. Doamne-fereste, sa nu cumva sa treaca pe langa suverani, iar ei sa nu-si dea seama! Asadar, reformatorul nostru comandant, penetrat profund de gandul ramanerii in istorie, s-a daruit cauzei nobile de a ne voievoda tinutul.

Deviza curajoasei antreprize? Pentru voi chiar si impotriva voastra!


Si daca pe parcurs o mai salvam si pe domnita de la penibilul, dar previzibilul rezultat al vreunui referendum… de ce nu? Doar bietii studenti abia asteapta sa fie luminati de doamna lector din a carei… gura experimentata sa-si poata culege intelepciunea pentru viitor.

Publicitate

3 responses to “Reforma statului: s-a intors dictatorul si Leana preda studentilor!

 1. ce zici de iniţiativa confuza a usl! D-aia zice Base ca şiPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat intenţia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc de a schimba organizarea administrativ-teritorială a ţării, din judeţe în regiuni. Ceauşescu a avut nevoie de trei ani ca să schimbe reorganizarea administrativă din regiuni în judeţe, iar Traian Băsescu vrea să facă această schimbare de pe o zi pe alta, susţine Antonescu.

  Partidului Comunist şi lui Nicolae Ceauşescu le-au trebuit trei ani de studii, de pregătire pentru a schimba organizarea administrativ teritorială a României. În plin regim comunist, nici măcar Ceauşescu n-a venit, n-a bătut cu pumnul în masă şi a zis că „peste o lună trecem de la regiuni la judeţe”, a declarat Crin Antonescu.

  „Asistăm încă o dată la spectacolul jalnic şi deosebit de grav în care preşedintele ţării acţionează ca un lider de partid, ca un politician panicat, ca un politician care nu ştie ce să mai facă ca să avem un premier care ne minte în faţă, ca un borfaş. Această tentativă de reorganizare peste noapte nu are nimic de a face cu imperativele, cu solicitări sau recomandări ale Comisiei Europene”, a adăugat preşedintele PNL.
  Antonescu: Ceauşescu a avut nevoie de trei ani pentru reorganizarea administrativă. Băsescu vrea de pe o zi pe alta
  Antena3.ro | 10 Iun 2011, 15:28
  De ce astăzi 11 iunie USL lansează propria propriul proiect pentru regionalizare. bănuiesc ca nu a fost precedat de 3 ani de studii de impact şi alte forme de studiu. opoziţia este de acord cu el!
  http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167973696595539&ap=1
  te invit în grup
  Nu regionalizarii Romaniei! Sub nici o forma!

 2. DUPA DECLARATIA GUVERNULUI SUA :

  TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT

  Prietenul serviciilor romanesti si al lui Basescu, seful Al Queda Ben Laden a fost nu demult lichidat
  in Pakistan. CIA a reusit sa dea de mesagerul lui si prin el sa descopere unde se ascundea Ben Laden.
  Ceace nu se stie la Bucuresti si se ascunde cu indemanara prin filtrul tacerii totale…. este faptul ca americanii au fost in urmarirea unui alt mesager care a condus CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA cu sediul in Romania . Banii proveniti din contrabanda de tigari si cafea.. au fost baza financiara a actiunilor Al Queda . Aceasta contrabanda sa facut sub ochiul atent si griluliu al serviciilor romanestti conform directivelor unui presedinte de tara nebun ….
  DOCUMENTUL GUVERNULUI SUA
  Under Secretary for Terrorism and Financial Intelligence Stuart Levey:
  Iata un fragment senzational :
  In addition to providing financial, material, or technological support to AQI and al-Qai’da, al-Dulaymi provides services to Usama bin Laden. As of late January 2007, al-Dulaymi allegedly carried a letter from bin Ladin to AQI leader Abu Ayyub al Masri, and in 2006, acted as an intermediary between AQI and al-Qai’da members surrounding bin Laden.
  SI ACUM ATENTIE
  As of mid-2007, al-Dulaymi was in charge of an al-Qai’da network in Europe comprised of two cells, including one in BUCHAREST, ROMANIA that financed al-Qai’da in Europe by smuggling cigarettes and coffee.

  http://www.implu.com/government_news/498/134975

  Va veti intreba cum este posibil ca CENTRUL Al QUEDA SA FUNCTIONEZE LA BUCURESTI nestingherit . Raspunsul este simplu. Al Queda a cumparat cu bani grei umbrela si sprijinul logistic al servicilor iar actiunea de filare a devenit o actiune de acoperire. Va asigur ca autoritatiile americane cunosc perfect contributia lui Basescu la aceasta actiune. Nu-mi fac iluzii ca se va intampla ceva care sa pericliteze libertatea Presedintelui. Dar nu pentru multa vreme, Exista un tratat de extradare romano-american. DOCTRINA SUA ESTE CLARA ; CEI CARE ASCUND SAU SPRIJINA TERORISMUL SUNT TERORISTI. GARANTEZ CU TOATA RASPUNDEREA CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT.
  Robert Horvath DEVA Nipon PRESS
  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/2011/02/guvernul-sua-bucurestiul-centru-europan.html
  COMPLET : ROBERT HORVATH DEVA BLOG
  http://devanewyork.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s