Inca o data!

Draga Facebook,
Iti scriu acesta scrisoare in speranta ca ea va ajunge si la destinatarul final: Serviciul Roman de Informatii!
Astazi mi-a fost blocat contul pentru a doua oara in ultimele 2 saptamani.
In data de 10.03.2012 ora 13:37 pm „cineva” mi-a umblat nestigherit in contul „protejat” de Facebook! Azi dimineata in jurul orei 07:30 minunea loveste din nou: dragutul de Facebook isi baga picioarele in security settings si contul meu este iarasi „temporarily locked”. 
Pentru cei care nu ma cunosc, eu sunt o persoana care NU crede in coincidente!
Ca atare, am motive sa banui ca cineva actioneaza intentionat. Cu riscul de a ma repeta: dupa scena din balconul Parlamentului am devenit „personal target” pentru clica basista din servicii! Prietenii stiu de ce… si nu are nici o legatura cu reclama de la Bergenbier. 😉
Primesc de la Facebook (?!) tot felul de mesaje care mai de care mai idioate si mai stupide: „va rog sa ne puneti la dispozitie o copie a unui document guvernamental care sa contina, fotografia, CNP, adresa„, ” va rugam sa ne puneti la dispozitie o copie a unei facturi de utilitati„, „va rugam sa ne puneti la dispozitie o copie a unui extras de cont” si alte asemenea imbecilitati!
Pai bine mai, dragii mosului „ochi albastri”, chiar ne credeti pe toti prosti?
Unii dintre noi isi amintesc foarte bine momentul in care Facebook a semnat un contract de promovare cu MTDR aka. madam du Plescoa’! Eu cred ca din acel moment Facebook a devenit (inca) un instrument de supraveghere si control (a se citi spionaj si opresiune pe internet!) la indemana SRI.
Solicit un raspuns oficial atat din partea Facebook cat si (mai ales!) din partea SRI.
 
P.S.
Dragi ochi albastri, nu mai incercati metode de intimidare pentru copiii de gradinita!
EU NU AM NICI CEA MAI MICA INTENTIE SA  MA OPRESC DIN PROTESTAT LA ADRESA ACTUALEI GUVERNARI SI A LUI BASE! O sa imi refac contul de atatea ori incat va veti plictisi sa il mai atacati!
Va multumesc pentru atentie. Postasul 0215 out!

5 responses to “Inca o data!

  1. cineva acolo … jos te iubeste (v.scena balconului!) :))

  2. De necrezut!!! Vor sa te faca sa renunti 😦

  3. Ești mare, la propriu și la figurat. Sunt alături de tine.

  4. Serviciile stiu prea bine ca amenintarile si presiunile dau roade. Raportul dintre cei care abandoneaza si cei care continua le este favorabil si de aceea continua. Iata ca si secretarul general al PDL, Ioan Oltean, plânge din aceeasi cauza. Bineînteles, perspectiva difera. Urmariti ”Broscoiul ajuns în navod” la http://mirceahamza.com/?p=1954.

  5. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    dumitru_gabriela31@yahoo.com

Lasă un comentariu