Mugurel

Nu am scris niciodată până acum despre Mugurel! Nu, nu este nici nume de acoperire, nici poreclă, este numele real al celui mai bogat român din toate timpurile!
Probabil o să spuneţi că sunt nebun… Că atâta vreme cât numele lui nu apare în nici Forbes, nici prin alte topuri sau publicaţii de profil, el nu există! Dar tocmai asta este marea lui reuşită. Să crezi că el, Mugurel, nu există!
„Cea mai mare viclenie a diavolilor este să ne facă să credem că ei nu există.”, spune Biblia!
Dar eu sunt convins, de fapt, sunt 100% sigur, că el există! Îl vedem cu toţii. Îi vedem autografele. Sunt peste tot. Le avem la purtător, fiecare dintre noi, într-o proporţie mai mare sau mai mică!
Acum să fim serioşi, oricare dintre noi ar fi la fel de bogat, dacă s-ar putea juca cu câteva miliarde de dolari, euro sau alte valute convertibile! Zilnic! De luni până vineri! Timp de 22 de ani!
Poate că unii dintre voi se aşteaptă să-i divulg numele. Ei bine, nu o voi face! Nu de teamă, căci dacă mi-ar fi fost teamă nu aş fi scris! Ci de silă! De lehamite faţă de el! Puţin, foarte puţin, şi din dorinţa de a nu-i face publicitate! Nu „gustă” publicitatea! Până şi jurnaliştii se feresc să i-o facă! Publicitatea, normal! 🙂
Însă, la cât vă ştiu de inteligenţi, vă veţi da singuri seama cine este… Mugurel!
Până atunci, rămâneţi cu bine, dragii zeului. Şi fie ca Mugurel să vă aibă în paza lui!
Financiară! 
Pentru că dacă se întâmplă asta, nu veţi mai avea niciodată probleme cu banii! Mai bine spus, cu lipsa lor! Nici voi „şi nici urmaşii voştri! Nici măcar urmşii urmaşilor voştri!”  Pace vouă, atotcunoscătorilor!Anonymous

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s