„10 pentru Europa” sau „Cine este Suzana Carp?”!

Avem juniori frumoşi, şi la propriu şi la figurat, care vin puternic din urmă! Aş fi încantat să fac parte din echipa Suzanei, într-o viitoare campanie electorală! Sunt convins că ea vine cu un proiect curat, integru… altfel, pentru România! Şi sunt dispus să-i acord toată încrederea mea!
Aşa că, baftă multă, Suzana
Spor în toate proiectele viitoare! De câştigat vor începe să mai câştige şi cetăţenii români, că doar de politicieni câştigători ne-am săturat!

http://10pentrueuropa.ro/index/detaliiuser/userId/87
„Dincolo însă de experienţă profesioanală, ceea ce mă recomandă cu adevărat pentru acest proiect sunt determinarea şi puterea interioară, pasiunea pentru îmbunătăţirea imaginii României în exterior şi încrederea într-o Uniune Europeană a cetăţenilor europeni. Am decis să particip în această competiţie din entuziasm pentru Proiectul European, din pasiune pentru ideea implicării cetăţenilor în viaţă publică a Uniunii Europene şi din convingerea că prin pregătirea şi abilităţile mele pot contribui la ridicarea profilului României în mediul European. Cred cu tărie în integrarea europeană însă sunt constintenta că fără implicarea directă a cetăţenilor europeni în acest proiect, el va rămâne un proiect birocratic şi vulnerabil pe termen lung. Preocuparea mea de a înţelege resorturile adesea ascunse ale transformărilor istorico-sociale din secolul XX m-a adus adesea în preajma generaţiilor adulte, de la care am învăţat enorm. De aceea consider că în Europa 2020 este important să valorizăm toate resursele umane, să armonizăm diferitele paliere structurate social şi pe categorii de vârstă şi ştiu că nu voi dezamăgi nici aşteptările tinerilor, dar nici încrederea celor mai înaintaţi în vârstă.”

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/cine-este-constanteanca-suzana-carp-tanara-decisa-sa-castige-competitia-10-pentru-europa-am-avut-posibilitatea-de-a-lucra-in-sua-si-in-anglia-la-terminarea-studiilor-am-ales-sa-revin-in-romania-486352.html
„Suzana Carp are 26 de ani şi a ajuns, la momentul actual, în semi finala „10 pentru Europa”, iniţiativă a Tineretului Naţional Liberal şi a Cluburilor Studenţeşti Liberale, susţinută de Partidul Naţional Liberal. Prin intermediul acestui concurs, PNL va aloca zece locuri pe listele electorale tinerilor competenţi motivaţi de o viziune inedită pentru Uniunea Europeană şi pentru România.
Prima etapă a competiţiei a constat în lansarea candidaturilor tinerilor interesaţi de această iniţiativă pe site-ul proiectului, www.10pentrueuropa.ro, unde aceştia au încărcat două filmuleţe, de aproximativ un minut, prin intermediul cărora descriu viziunea lor pentru România, precum şi strategia prin care intenţionează să transforme viziunea în realitate. Filmul Suzanei a prezentat România anului 2020 şi conţine interviuri cu persoane din ţări precum Franţa, Polonia, Cehia. Ideea original i-a adus Suzanei 487 de voturi online, rezultat care a clasat-o în semi finale. În această etapă, constănţeanca va organiza evenimente locale: dezbateri publice şi conferinţe de presă, atât în Constanţa şi Bucureşti, cât şi în Varşovia şi la Paris.”

Publicitate

6 responses to “„10 pentru Europa” sau „Cine este Suzana Carp?”!

  1. „10 pt. crizel”…

  2. Petru, din pacate, cam da!
    Insa chiar si asa, Suzana trebuie sa-si incerce sansa!

  3. Nelly, iti multumesc pentru comentarii!

  4. Pingback: Miley Cyrus decadenţa civilizaţiei | Blog Popa Țeapă

  5. Pingback: Bani plătiţi de acarul Păun - Ziarul lui Ipu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s