„Orgoliul poate conduce la autodistrugere”

De multe ori, pentru a duce la bun sfârşit o acţiune, ai nevoie de noroc, de şansă! Nu este şi cazul nostru, al susţinătorilor Monarhiei. Nouă nu sansa sau norocul ne lipsesc, ci UNITATEA! Iar pentru a putea să ne unim cu toţii sub drapelul regal, avem nevoie de un singur lucru… RENUNŢAREA LA ORGOLII.Imagine

Trebuie doar să conştientizăm că susţinem toţi aceeaşi cauză, să lăsăm deoparte orgoliile inutile şi să ne unim forţele pentru a realiza noi, societatea civila, ceea ce nu vrea să realizeze clasa politică… Monarhia Constituţională!

Publicitate

4 responses to “„Orgoliul poate conduce la autodistrugere”

  1. constitutionala sa fie, mon cher, da’ s-o votam si noi! prin referendum!

  2. Orgoliile conduc totdeauna la autodistrugere, fara exceptie! Dar miscarea pentru Monarhie are nevoie de unitate, care nu se realizeaza singura, doar renuntand la orgolii! E nevoie de un plan, de o strategie, pe care s-o accepte toata lumea si apoi …”Hai la lupta cea mare”. Cine credeti ca trebuie sa faca strategia si planurile ce trebuiesc urmate ca sa avem succes?

    • Atata vreme cat exista orgolii, fiecare orgoliu va cauta sa-si impuna propriul plan. Daca orgoliile vor fi date deoparte, atunci acele planuri pot fi supuse unei dezbateri reale, iar dintr-o multitudine de planuri, bune, poate iesi unul foarte bun. Raman la parerea initiala. Principala cauza este ORGOLIUL. El este cel care ne impiedica sa trecem la urmatorul pas, cel propus de tine… UNITATEA. Sunt prea multe persoane care se viseaza sefi si nu sunt in stare sa inteleaga pragmatismul unui moment, sa lase deoparte orgoliul personal si sa realizeze ca in numele interesului comun este mai bine sa isi puna ideile si fortele alaturi de ale celorlalti sustinatori ai respectivei cauze.

  3. Tatomirescu Nelly

    Interes comun nu va exista atâta timp ,cât cel personal primează . Singurul orgoliu care-i motivează este mărimea contului din bancă . Din păcate . E greu să schimbi mentalitatea politicianului de azi ,când are ca exemple politicieni ca Iliescu ,Băsescu şi alţii ca ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s