Sa nu repetam greselile guvernarilor anterioare!

Cosasul sef Emil Boc ne spune povesti nemuritoare despre autostrada Transilvania. Dar fara a aduce in discutie faptul ca nici unul din cele 5!!! guverne pe care le-a condus, nu a schitat nici macar un gest in aceasta directie. In timpul guvernelor Boc, presedintele consiliului judetean Bihor domnul Cornel Popa, a incercat in zadar sa obtina fonduri pentru terminarea lucrarilor deja incepute! Rezultatul, totul a ramas la stadiul de… discutii! Pentru ca cel care acuza acum pe nedrept guvernul condus de Victor Ponta, nici nu a vrut sa auda de accesare de fonduri europene cu care sa poata termina lucrarile deja incepute! Si totul pentru motivul – nespus, dar binecunoscut – ca „fondurile europene nu pot fi deturnate”!!! Autostrada Transilvania

Asta nu va scuza cu nimic guvernul Ponta, daca acesta nu va face tot ceea ce este necesar pentru ca Romania sa aiba in sfarsit o legatura rutiera decenta si moderna cu Europa! Ar fi o grava eroare, daca primul ministru nu ar inculde in strategia de dezvoltare a infrastructurii rutiere, un proiect de o asemenea importanta strategica si economica pentru Romania si Europa! Este un moment foarte bun pentru a demonstra ca suntem in stare sa absorbim si sa gestionam inteligent fonduri europene!

Publicitate

2 responses to “Sa nu repetam greselile guvernarilor anterioare!

  1. Momentul este foarte bun !!!
    Oamenii sunt foarte răi !!!
    Prin urmare de consecinţă NU vom reuşi să demonstrăm că suntem în stare să ….. !!!Eu,cel puţin,sunt foarte sceptic!!!Să dea Domnul să am gura pocită şi să fie altfel!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s