Asa nu se mai poate!!!!!!

 Sunt deja peste masura de revoltat de tot ceea ce se intampla in Romania ultimelor 2 luni! Iar de cand Basescu a revenit la Cotroceni, cu greu imi reprim porinirle violente pe care le am fata de aparatul de stat „all slaves” care il apara pe betivul prezidential, impotriva tuturor evidentelor!

Singura sansa a poporului roman, cel care are impotriva toata „suflarea cea vestita” formata din vestul Europei si Statele Unite ale Americii, este aceea de a iesi in strada!

Daca nu ne strangem nici acum, in momentul in care suntem la un pas de a deveni cosul de gunoi al restului lumii, inseamna ca suntem de acord cu tot ce ni se intampla, inseamna ca ii dam dreptate lui Basescu si acolitilor lui si ca ii imputernicim sa ne vanda si sa ne subjuge pentru totdeauna!

IESI IN STRADA ROMANE SI APARA-TI TARA! APARA-TI PAMANTUL PE CARE URMEAZA SA CREASCA COPII SI NEPOTII TAI! APARA-TI DEMNITATEA SI VOTUL! APARA-TI BOGATIILE SOLULUI SI SUBSOLULUI DE VANZAREA PE CARE O PUNE LA CALE CAMARILA BASISTA IMPREUNA CU EURO-SUA!

IESITI DIN CASA FRATI ROMANI

DACA NU VRETI SA FITI SLUGOI

CU ALE VOASTRE GOALE MAINI

SAU VETI RAMANE VESNIC GOI

IESITI, NU MAI DORMITI PE VOI

CAND ALTII HOTARASC CE-I BINE

CACI VINE RAUL PESTE NOI

SI NU SE STIE CAT VA TINE

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s