Decesul politic al lui Hibernatus (de Tulcea!)

Prin revocarea din functie a domnilor Andrei Chliman – presedinte PNL Bucuresti si primar la sectorul 1, Dan Cristian Popescu – presedinte PNL sector 2 si potential candidat la primaria sector 2 si Geani Dinu – presedinte PNL sector 4 si potential candidat la primaria sector 4, revocare de astazi 9 aprilie 2012, Hibernatus de Tulcea, zis si George Crin Laurentiu Antonescu pe persoana fizica, tocmai si-a semnat actul de deces politic!

Decizia de astazi a lui Hibernatus (de Tulcea, bineinteles!) nu poate fi asemuita cu… nimic, intrucat nici unul dintre OAMENII care au detinut aceasta functie pana la el nu a facut ceva atat de stupid. Nu ma intelegeti gresit, nici macar nu incerc sa fac o comparatie intre actualul presedinte al PNL si cei care, inaintea lui, au condus intr-un mod mai mult decat onorabil partidul!

Dar sa revoci din functie trei presedinti de filiala exact inainte de a intra in campanie electorala pentru alegerile locale inseamna ca, ori esti inconstient politic si te pregatesti sa inchei socotelile cu politica, ori (si mai grav) esti un tradator care pregateste o vanzare politica in stil mare!

Cum nu stiu in care categorie sa il incadrez pe Hibernatus (de Tulcea!), mai bine zic: JOS CRIN ANTONESCU!  CALIN POPESCU TARICEANU din nou presedintele PNL!

A… era sa uit! Dan Cristian Popescu, GARANTAT de Calin Popescu Tariceanu si DEMIS de George Crin Laurentiu Antonescu!

Publicitate

5 responses to “Decesul politic al lui Hibernatus (de Tulcea!)

 1. Am spus si la Varujan Vosganian ca nu mai exista loc fara urme de talpi pe coperta statutului PNL. S-a incalcat la cazul Frunzaverde, s-a fortat grosolan la demiterile recente. Noroc ca de la demiterile din 1990 a lui Chiliman, Boroianu, Tariceanu, Patriciu si ceilalti (aripa tanara) am renuntat sa ma mai implic si mi-am incheiat activitatea in PNL in care abia ma inscrisesem de doua-trei luni ca m-as fi enervat si mai tare decat din postura de simpatizant. Asa ceva este inacceptabil – a incalca reguli SCRISE ale clubului, cu atat mai mult din partea celui care-l si conduce !!! Dar poate ca e nevoie de incalcare „grava” a statututului (ca la pseudoconstitutie) ca sa existe o revolta. Am mai spus ca de la Frunzaverde „Romania bunului simt” are o pata portocalie pe obraz. Acum are si pe obrazul celalalt si trebuie sa stam cu lumina aprinsa caci atunci cand se face mai intuneric acel portocaliu devine foarte maro …
  Trebuie renuntat la statutul PNL si adoptata o Magna Carta a partidului.

  • Adrian, sa nu te mire ca statutul PNL este incalcat mereu. Atata vreme cat un vice-presedinte al PNL, consilier al d-lui Antonescu isi permite sa includa statutul la categoria „alte prostii” de ce ne mai miram ca acesta este incalcat????

 2. Incercarile de a il transforma pe domnul Chiliman in martir sint penibile. Ce mare tragedie i s-a intamplat? Nu mai conduce PNL Bucuresti.
  Chiliman da dovada de multa aroganta cand insinueaza ca PNL este primul partid in Bucuresti datorita lui. PNL este pe primul loc datorita domnului Antonescu care trage dupa el partidul.
  Eu nu l-am votat pe Chiliman pentru ca ar fi un primar deosebit ci doar pentru ca era liberal. Dupa 2 mandate Chiliman nu m-a convins sa il votez din nou pentru „extraordinarele” sale calitati.
  Atacurile jenante la adresa domnului Antonescu il descalifica complet pe domnul Chiliman si ma fac sa cred ca apara probabil doar interesele financiare ale micului sau grup care a prins din pacate radacini in sectorul nostru. Domnului Chiliman ii este probabil teama ca dupa functia in partid sa nu piarda si primaria, functia a carei pierdere l-ar afecta intr-adevar.

  • Adriana, la fel ca multe alte persoane nici tu nu ai inteles ce anume am contestat noi! Noi nu l-am contestat pe d-l Crin Antonescu si nici decizia sa ci momentul prost ales!

 3. Pingback: Sărbători fericite! | absolut obişnuit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s