Despre Romania!

Traim in tara in care „Mihaela, dragostea mea” a adormit presedinte si s-a trezit tot „prostanac”! Traim in tara in care presedinte este un betiv, un mincinos, un om fara cultura, un om de nimic!
Traim in tara in care un chior isi permite sa jigneasca un REGE!
Traim in tara apelativelor si apostrofarilor: tiganca imputita, gaozar, liniste ce mama dracu’, viermi, ciumpalaci, tampiti, ciocu’ mic, etc. Traim in tara in care prim-ministru este fostul sef al unui serviciu secret… SIE! Traim in tara in care ocupanti ai posturilor de ministru sunt „fosti colegi” de-ai lui ME.RE.U. SIE!
Traim intr-o tara in care parlamentarii, fie ei deputati sau senatori, sunt in mare parte muuult prea bogati pentru o tara cu un popor atat de sarac!
Traim in tara in care fostul prim-ministru „umbla” cu coasa vara si cu lopata iarna… ca deh 😛 iarna nu-i ca vara! Traim in tara in care „baietii destepti” fac legea si o respecta ca doar este… legea lor!
Traim in tara in care un Paul Lambrino este declarat print  de catre instante, iar o Brianna Caradja este printesa a unei piete!
Traim intr-o tara in care opozitia doarme pe ea!
Traim in tara in care, „multumita” opozitiei, Piata Universitatii risca sa se sufoce!
Traim in tara in care populatia aflata la limita saraciei nu face nimic pentru a schimba acest lucru! Traim in tara in care populatia aflata la limita saraciei este in stare sa voteze din nou pentru o punga portocalie!
Si asta NU este bine!
 
Insa…
Traim in tara in care TNL incepe sa iasa in fata si sa puna punctul pe „I”! Aceasta inseamna de fapt primenirea clasei politice!
Traim in tara in care un grup de oameni hotarati vor sa il aduca pe REGE  inapoi acolo unde ii este locul: in fruntea tarii! Si vor face totul pentru asta!
Traim in acea tara pe care o vom recupera din ghearele verzi/portocalii pentru totdeauna!
Si ASTA este FOARTE BINE!
via TNL Mioveni
Reclame

One response to “Despre Romania!

  1. Foarte bine spus! Cred ca s-ar putea adauga ca, traim intr-o tara in care ne vindem viitorul pe pomana electorala. Si nu saracia e de vina, ci prostia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s