Inca una a’ la Chiorila!

Ieri, dupa discursul din plen… vizibil afectat de „atacul” bloggerilor liberali (si monarhisti pe deasupra! :P), Chiorila a dat iar cu maciuca in balta in deja cunoscutul stil bahico-mitocanesc!

In timp ce isi misca basescul hoit pe holurile palatului parlamentului inconjurat de o hoarda de pupi-in-basei, un grup de ziaristi a avut proasta inspiratie si „tupeul” sa il intrebe pe el, pe mister J&B, ce scop a avut discursul rostit in Parlament. Cu o fata chinuita de furie, care amintea parca de cea a Robertei Anal-strasse atunci cand il acuza pe Crin Antonescu de minciuna (tot astazi, dar ceva mai devreme), a inceput sa-si imprastie veninul prezidential in interiorul hoardei. Fara a fi atent ca era in raza de actiune a microfonului unui post de televiziune, a inceput sa le spuna pupi-in-baseilor care il conduceau (pe ultimul drum… speram eu!) pe un ton batjocoritor facand referire la jurnalisti: atat au inteles astia din discursul meu?” si terminand cu „vai de mama lor, saraciii!„.

Acum, intre noi fie vorba, dom’ Bassila: care discurs? Care mesaj? Dar mai ales… care presedinte???

Publicitate

5 responses to “Inca una a’ la Chiorila!

  1. Pai se-nbatase de vorbele propiului discurs si gafaia a -nnec ca -si pierduse suflul.Si acum sincer .asta-i din categoria -Ce-mi plac glumele mele !!!.Ofticat era ca -ete-ai dracu n-au pus gusa si ce chin este sa mai repet o data tot discursul ala …dar ma scot ca-l transez si-l livrez pe bucati ca am multe sindrofii zilele astea !!!

  2. Da-i dreaq, Epistole, sa se ocupe OTV-ul de astia (base si base-n-cur-pupistii lui ((cu oranjgutanii lui cu tot), cum bine striga Istvan: Jos Basescu, Jos Diaconescu!!!!! mitocania in floare…dar samanta sa le-o starpim!

  3. Bravo tata. imbecilului de la 3 coceni trebuie sa i se aminteasca de cate ori scoate capul din sticla ca nu are ce cauta acolo.

  4. I-a stat în gât protestul vă garantez. Faptul că nu a mai fost SINGURA ştire cea despre discurs şi că s-au îngălbenit ecranele l-a scos din minţi. Hăhăitul a fost o formă de a-şi masca enervarea !

  5. Aflati aici cum din Lupul cel rau, Basescu a devenit Scufitul Rosu, bun si generos la http://mirceahamza.com/?p=1931

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s