Creierul nostru gandeste superb, dar lipseste cu desavarsire!

Hai c-am mai supravietuit unei Invieri.

Fara indigestii, fara gauri suplimentare perforate in curea, dar, mai ales, fara POTUL CEL MARE!!! In sirul anterior al mentionatilor „fara”, as traduce insuccesul meu prin <<fara sanse>>. Caci ultimii cinci ani de cotizant (relativ) fidel al Loteriei Romane se pare ca nu m-au invatat nimic. Nici lehamitea nevestei abordata saptamanal in cautarea inspiratiei numerice. Nici coincidentele bizare privind momentul castigarii unui report urias sau identitatea cate vreunui fericit incasator al lui.

Dar poate acum ma invat minte… Si zic poate pentru ca sunt mai mult decat constient de faptul ca sunt roman. Si n-om avea noi multe din cele ce altora prisosesc, dar nici altii n-au mult din ceea ce noua ne prisoseste: romanul e PERSEVERENT! El s-a calit in acesta arta nobila in secole, iar principali blamati si vinovati sunt infamii cuceritori ai Daciei, romanii.

De la o ramura lovita de intelepciune a stirpei lor cotropitoare am imprumutat un vechi dicton si l-am testat mostenitorilor in forma lui „perfectionata”.

ERRARE HUMANUM EST, PERSEVERARE DIABOLICUM

Pai, cat de prost sa fii sa pui asemenea informatie in mana co-nationalilor mei? Le dai de ales intre errare si perseverare. Ori, iertat sa-mi fie!, cui ii place sa greseasca???

Mai mult, stiuta-i treaba ca pentru errare ala nu-i romanas nascut din femeie sa se umezeasca suficient incat sa-i izvorasca repetitia… vreun premiu. In vreme ce perseverare vine singur cu bonificatia la pachet, caci diabolicum excita de milenii orice tartacuta vag populata de vreun neuron.

De ce ne mai miram de rezultat?

In alta ordine de idei, … care esti, frate, penetrat de inspiratie sa-mi spui si mie ce numere sa joc saptamana asta?     😀 )))

******************************************

UPDATE

Din ciclul „PROSTI NU E CINE FACE, PROSTI E CINE ZICE” constatam nu tocmai cu surprindere ca toate articolele care identificau un important contributor al campaniei portocalii din Arad in persoana norocosului care a castigat potul cel mare din data de 24 aprilie 2010 AU DISPARUT de pe internet. Pe cale de consecinta, TOATE link-urile ducand spre acestea afiseaza… nimic!!! Doar asa, de gust, pentru cunoscatori… daca se mai intreba cineva cum e cu libertatea presei si democratia pe la noi… 😦 (((

Reclame

3 responses to “Creierul nostru gandeste superb, dar lipseste cu desavarsire!

  1. Da, noroc că ne putem „împărtăşi” pe net! Ar vrea iei să ne ia jucăria asta periculoasă, da’ sunt convinsă că ATUNCI ar fi o REVOLUŢIE! 🙂

  2. Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

  3. Pingback: Happyhosting.ro!De-aş câstiga şi eu ceva! « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s