Bai, suveranilor, daca trei va spun ca ati iesit din criza, inseamna ca ati iesit!

Conform unei vechi reguli din lumea … cititorilor profesionisti, cel ametit de prea multa „citeala” este sfatuit sa ignore capacitatea proprie de a-si judeca actiunile atunci cand se afla sub influenta… volumelor intoxicante. De cate ori n-am auzit celebrul „daca doi iti spun ca esti beat, mergi de te culca”?

Conform aceluiasi model perfectionat, probabil, in deceniile sale de cititor profesionist, inegalabilul nostru lider ne trimite la culcare.

Nemernici cum ne stim, n-am inteles metafora cand ne-a dat chiar el verdictul iesirii din criza. Rabdator cu noi precum un dascal cu elevul care n-a inteles din prima, ne-a mai dat o sansa si si-a trimis menestrelul liliputan sa ne repete mesajul. O data… si inca o data… si iar… si-apoi din nou… Dar suveranii imbelici s-au incapatanat sa nu traiasca bine! Asadar, ca in orice caz de grava insubordonare, necesitand norodul masuri drastice, si-a desemnat ilustrul vechea purtatoare de biletele sa ne puna concret la punct.

Nu, economia nu a crescut doar cu un microscopic si intors din cifre 0,1%! Acesta este doar inceputul, doar primul rezultat vizibil al masurilor benefice aplicate de guvern economiei. In fapt, exista si alte rezultate pozitive, chiar daca sunt invizibile! Cel mai important este intrupat in iesirea turismului romanesc din criza.

Asadar, eu v-am spus ca tara a iesit din criza. A venit liliputanul si v-a spus si el ca economia a iesit din criza. Acum a venit si craiasa Carpatilor si v-a spus si ea ca o parte a economiei, turismul a iesit din criza. Pana cand nu vine si Eba sa va confirme ca frunza a iesit din criza… „ce ancora Cotrocenilor mei mai asteptati ca sa pricepeti odata, suveranilor?”.

Pentru cei ideologic nelamuriti: mars la culcare, nesimtitilor, ca noi ne-am instalat, ne place si mai stam!

Reclame

2 responses to “Bai, suveranilor, daca trei va spun ca ati iesit din criza, inseamna ca ati iesit!

  1. Doamne cata dreptate poti sa ai !Dar nu ma pot abtine la o constatare ;daca a iesit din criza,noi de ce dumnezeu mai strangem din …curte?Cum s-ar zice ,ce dreac ne constipa in halul asta?
    Acu nu trebuie sa ma luati in seama ca eu is cam dus ,da` va zic eu cand m-oi intoarce. :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s