Pai, daca-i rost de-o flegma, vrem si noi!

Adica, ma rog frumos, ce n-ati inteles, bai suveranilor?

Eu, Zeus-imparat, cel mai-cel mai perfect, fost bisnitar, fost ne-nomenclaturist la Anvers, fost ne-securist comandant de nava, fost ministru de exceptie, fost primar cu realizari marete, fost si actual presedinte jucatoro-reformator, unicul si singurul cinstit al tarii, am zis:

„Daca stie arestatii care e mama si tata coruptilor din vama, sa scuipe si gura lor un nume, o atentie, o maslina, ceva… ca sa le scape fundu’ de iminenta intalnire cu sapunul ne-lichid din dusurile infecte de la mititica.”

Iar mai apoi, tot eu, Zeus-imparat, le-am dat si cu raspunsul corect pe la nas si le-am indicat regina spagilor pe undeva prin sindicate. Tot ce mai aveau mujicii de intuit…, eh, de fapt nu mai conteaza, o sa le trimit un SMS cu numele exact ca sa n-o dea in bara cu ghicitul.

Si s-a executat!

Ce este atat de greu de inteles? Trec peste scarba cu care maritul vomita peste Constitutie si prevazuta lui impartialitate, ignor verdictele enuntate in cazuri inca nejudecate, ma prefac surd si chior la targurile pe care le ofera public unor „presupusi” vinovati, dar peste un lucru nu pot trece: flegma pe care ostentativ o arunca in fata cetateanului de rand.

Suveranul tolerant la scandaluri, alergic la politicieni, invadat de birocratie si penetrat in profunzime de grija caprei vecinului vames, acest moral suveran NU STIE CINE A FOST PRESEDINTELE tarii mancate de putreziciunea coruptiei in ultimii sase ani!

Reclame

7 responses to “Pai, daca-i rost de-o flegma, vrem si noi!

  1. A, pai cine a fost? Nu Ion Iliescu? :)))

  2. Pingback: Tweets that mention Pai, daca-i rost de-o flegma, vrem si noi! « EPISTOLEpentruZEUS -- Topsy.com

  3. Votantii,primitorii de flegma,mai ales cei din primile randuri cu galetile in mana sau cu micul si berea la butoniera si toti ceilalti viteji,chitcaie din rarunchi care cum apuca:in scoli,armata,vami,spitale pana …hat…sus.

  4. Pingback: Apel catre bloggeri interesati « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s