Lasati Bucurestiul bucurestenilor!

Sa ne intelegem: BUCURESTIUL are un buget urias!!!

Sunt judete intregi care nu il egaleaza nici pe departe, iar numarul de persoane fizice si juridice cotizante la buget este impresionant. Ba unele sectoare sunt prin ele insele adevarate fabrici de lovele si se mai fac… (sectorul unu ne sta demna marturie). Nici o noutate pana aici, doar simpla observatie. Nu saracia se imparte, ci prea-plinul.

Insa tentanta prajitura are o mare hiba: nu vine la pachet virgina! E feliata gata, mititica, si provoaca indigestie din prea multa imbuibare si decidentilor ne-portocalii. Ori suncile si celulita sunt apanajul oranjgutanilor nostri. Ce, ne-am tampit? Doar n-o sa ni-i „liposuctionam” tocmai acum cu anu’ electoral batand in poarta!

Cum se intampla de obicei pe la noi, arunca o blonda un bolovan in balta, milioane de destepti se chinuie s-o scoata, vuiesc ziare, bloguri si televiziuni vreo patru zile si-apoi… apoi nimic! Blonda, dupa bunu-i obicei, o da cotita, media e asaltata de alte stringente sinucideri, aliante sau inmormantari, sideratii politici uita de unde incepuse conflictul caci nu se face sa traiesti in trecut, iar proiectelul cu pricina merge inainte pe sest.

Care-ar fi problema? Peste vreo luna-doua dezvaluim in direct si exclusivitate vreo stenograma senzationala, arestam preventiv vreun pericol public „infarctizat” si intre timp, cand fraierii musca momeala, trecem noi frumusel proiectul prin Parlameeennnt… Doar n-o fi prima oara!

Trebuie sa fii bizon, gibon sau cel putin cretin sa nu mirosi strategia portocalie. Previzibila miscare! Dar cat de cretini ar trebui sa fie doua milioane de bucuresteni si inca vreun milion de flotanti si chiriasi nedeclarati sa se lase?


Reclame

One response to “Lasati Bucurestiul bucurestenilor!

  1. Pingback: Să ne rugăm pentru pace în lumea musulmană!Un razboi in Orientul Mijlociu ar duce la in catatclism major pe Terra! « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s