Politia, Finantele… acum Educatia! Ne mai santajati mult, gaozarilor?

Protestele celor din politie i-au facut pe acestia o amenintare la adresa statului. Iar statul cica tremura de teama de a nu fi cumva amenintat.

Protestele celor din finante ii inscriu in categoria vulnerabilitatilor la adresa statului. Iar statul plange noaptea de grija de a nu fi invins de vulnerabilitati.

Protestele celor din educatie incepute azi-noapte si continuate si in aceste momente au fost deja calificate prin media drept santaj de catre unii membri portocalii. Iar statul si portocalele pe care le cultiva nu pot dormi de spaima de a nu fi cumva victimele vreunui santaj ordinar.

Cine si cu ce ar putea produce asemenea discomfort ilustrului nostru stat?

Cum cine? NOI! Noi suntem elementele subversive.

Noi ne permitem sa muncim ca tampitii si sa dam statului cam jumatate din ceea ce castigam. Dupa care, creduli cum suntem, avem pretentia ca statul sa si faca vreun „ceva” pentru noi. Cand nu primim decat ocari, nerusinati cum ne-au crescut mamicile, indraznim sa protestam. Iar atunci cand ni se explica cu subiect si predicat cat de nesimtiti si gaozari suntem sa mai cerem si ceva concret pentru pretul platit, noi cutezam sa comentam si sa ii amintim ilustrului stat ca banii lui sunt de fapt AI NOSTRI. Ori asta este un fel de santaj, nu?

In cazul asta, nu  meritam sa fim injurati, amenintati, intimidati, amendati, cercetati sau controlati, eventual incarcerati pentru tupeul ce ne-a strabatut?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s