Intrat-a frica-n ei, fratilor! Catusele, stimabililor!

Zeus nu se mai vrea insotit de politisti, piticul se baga si el in seama intru incuviintarea matolului lider… Reactiile Udrei si Anastasei se lasa asteptate.

Economii vizibile pentru bugetul si asa sarac al politiei ar putea rezulta din asemenea geniala decizie. Din nefericire, nu-mi fac nici o iluzie ca ar fi luat Basescu decizia manat de grija banilor in timp de criza. Sunt constient ca cel putin dublul sumei economisite va fi directionat catre serviciile de care va depinde securitatea primilor oameni in stat. Ori astia au salarii bune. Foarte bune. Si conditii de desfasurare a activitatii de la exceptional in sus. Si dotari. Si… si… si…

Ca doar e clar: daca nici in baietii cu ochi albastri nu poti avea incredere, atunci in cine? Ca doar nu in politisti! Sau in populatie!

Cat despre Blaga, in el cum sa ai incredere? Mai ales cand se bucura de mult mai multa simpatie decat tine. Singurul din guvern care mai beneficiaza de ceva respect. Cu precadere in randul politistilor si jandarmilor. Pai, asta nu cumva e cam periculos? Asa ca nu s-a precupetit nici un efort pentru a-l debarca din minister.

Dar gestul in sine de a se isteriza pentru un limbaj indecent al politistilor tocmai autorul tigancii imputite, gaozarului sau pasaricii, asta e chiar prea de tot. De unde si banuiala adevaratei probleme: a intrat frica in stimabili!

Poate ca in sfarsit au inceput sa le tremure genunchii, dar nu in baza asta ar trebui sa ne lasam noi pe tanjala. Regula de baza a supravietuirii intr-un mediu ostil spune asa: daca un animal salbatic te ataca si reusesti sa-l pui la pamant, nu pleca de langa el pana nu te asiguri ca e mort. Altfel risti sa se dezmeticeasca si ce te faci daca alearga mai repede decat tine?

REVOLTA CIURUITILOR

…pentru ca ne-am saturat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s