Iesi afara javra ordinara! INCEP REPRESALIILE

Nu Garcea, nu spagarii, nu analfabetii cu doua clase. POLITISTII!

Am vazut oameni seriosi, cu limbaj articulat exprimandu-si ferm parerile, strigandu-si supararea si disperarea, dar, in nici un caz, plangandu-si neputinta. Pentru ca ei pot! Si i-au chemat alaturi si pe altii. Pacat ca nu s-a inteles mesajul: cu cat suntem mai multi, cu atat le va fi mai greu sa ne ameninte sau santajeze.

Si mult mai pacat ca gestul lor demn a fost folosit pentru a contura o rafuiala personala a marinarului matol cu ministrul de interne.

Ai remaniat guvernul. Dar ce te faci cand n-ai reusit sa scapi decat de doi din cei trei care-ti stateau in gat? Simplu. La miting trimiti cativa „colegi” cu arma la curea, te isterizezi de ilegalitatea protestului, refuzi participarea politistilor la coloanele oficiale si… speri.

Speri ca Blaga iti va da demisia. Preventiv, iesi public cu un indemn catre guvern, respectiv prim-ministru de a rezolva problema, avertizezi ca vor fi probleme la obtinerea unei alte autorizatii de miting si… iar speri.

Speri ca politistii vor fi intimidati de represaliile planuite, speri ca jandarmii nu se vor solidariza cu ei de teama ca vor primi acelasi tratament, speri ca populatia isi va spune ca nu merita sa mai incerce daca pana si fortelor de ordine li s-a infundat, speri ca baietii cu ochi albastri de care depinde acum securitatea ta nu sunt nemultumiti de salarii…

De atata sperat, uiti probabil lucrul cel mai important: gestul politistilor i-a mai facut si pe altii sa spere. Sa spere ca pot scapa.

Reclame

2 responses to “Iesi afara javra ordinara! INCEP REPRESALIILE

  1. ..A cui autoritate?!?
    Doamne, consternat raman:
    Politistii au jignit
    STATUL MAFIOT ROMAN !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s