Pana si un ANIMAL reactioneaza cand ii omori puiul! NOI NIMIC???

In jungla, legea este simpla: orice ANIMAL reactioneaza cand ii omori puiul! NOI NIMIC???

Ne-am invatat pasivi. Cand ne lovesc, ne ridicam, ne scuturam si… NIMIC! Dar si cand ne omoara copiii tot NIMIC?

Inghitim insulte, batai de joc, incalcari de drepturi si ne consolam cu ideea ca n-avem pe cine da vina, ne zicem ca sunt toti la fel…

Atunci hai sa-i schimbam, fratilor!

Nu stim cine a facut bugetul? Nu stim cine a inghetat posturile? Nu stim cine a micsorat salariile? Nu stim cine a redus personalul?

CE MAI ASTEPTAM???

PS          Sa n-aud vreunul cu ineptia aia de „pe cine pui in loc?”, ca va raspund si eu: „atunci pe Iliescu de ce l-ati vrut schimbat? Sau astia-s mai cu mot?” Daca toti fura pana la urma, eu unul sunt de acord sa le dau si altora o sansa!
Si bineinteles… ca si la inundatii… Basescu nu poate fi deranjat… Oare iar citeste cu pasiune codurile? O sa stea si la astea cinci ani ca si la Levant?

8 responses to “Pana si un ANIMAL reactioneaza cand ii omori puiul! NOI NIMIC???

  1. Pingback: Tweets that mention Pana si un ANIMAL reactioneaza cand ii omori puiul! NOI NIMIC??? « EPISTOLEpentruZEUS -- Topsy.com

  2. http://danielmalaelea-media.blogspot.com/2010/08/scapati-ne-de-cseke.html
    Si eu am propus actiuni de solidaritate cu nefericitii parinti si de protest impotriva criminalilor. Ne miscam greu.

  3. Pregatiti armele si munitia, baieti (si fete)! Din septembrie pornim din nou la atac! 🙂

  4. Ai dreptate!
    Trebuie sa ne aparam.
    Instinctul de supravietuire nu a disparut.
    A disparut doar flota.

  5. Pingback: In atentia liderilor, membrilor si simpatizantilor PSD, PNL si PC – Cum se cumpara o comuna se poate cumpara si o tara « Hai ca se poate!

  6. Modelul de rezistență nu ne este familiar, iar speranțele de redresare nu pot fi decât minime. Ezităm să luptăm și ne exprimăm rezerve față de ceea ce ne scoate din letargia vieții. Constatarea pe care acum un secol o făcea academicianul C-tin Rădulescu Motru nu poate decât să ne determine la un strop de introspecție:

    “Neamul românesc a avut în trecut eroi şi martiri. Dar ce folos a tras el din pildele date de aceşti eroi şi martiri? Nici un folos. A continuat viaţa plecată de mai înainte. Pildele eroilor şi ale martirilor nu s-au altoit pe sufletul său, pentru ca să dea roadele aşteptate. Eroii şi martirii i-au rămas de poveste, nu de îndemn la faptă…”

Lasă un comentariu