Daca brand-ul va uimeste, eu va spun pe romaneste: frunzulita… infloreste!

Tuturor rau-voitorilor care critica executarea maretului plan de promovare a tarisoarei noastre prin folosirea imaginii acestei magnifice frunze, TUTUROR, asadar, le transmit adevaratele interpretari si simbolistica noului brand:

1. este o fruza de marijuana stilizata; domnisoara Eba a solicitat special folosirea ei pentru a-i fi de ajutor in viitor in campania de promovare a olimpicilor etno-botanisti pe care o planuieste in Parlamentul European!

2. frunza este doar prima etapa in evolutia bolilor portocalii ce populeaza vesele organismul pe care il numim Romania; ca orice ciupercuta care se respecta, stim cu totii ca in urmatoarea etapa micoza… infloreste!

3. mesajul promovat este de fapt adresat chinezilor suverani, d-aia nu l-am inteles noi, europenii ne-cititi: „Veniti, va asteptam la noi! Cata frunza, cata iarba!”

4. scrierea distincta, cu majuscule, doar a primelor trei litere din denumirea tarii (ROM) nu este o referire la impresia gresita a europenilor vestici ca Romania ar fi tara rromilor; acesta este un mesaj (initial dorit subliminal, dar gresit implementat), un mesaj catre asiatici de a cumpara bilete Ta…ROM si a zbura spre gradinile carpatice unde curge din izvoare nu apa, ci… ROM!

5. toti suntem niste prosti! frunzulita cu pricina este un simbol masonic si dovada clara ca institutiile statului sunt penetrate la nivel inalt de reprezentanti ai acestui ordin stravechi!

Ce atata mare branza pentru-o amarata frunza?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s