In ograda la Garda Financiara s-a descoperit roata! Cica se invarte ca si spaga: de la stanga… la dreapta!

Vedeti, dragi colegi, ca mi-am gresit cariera! Pentru cei care ma cunosc si stiu cat de „mititel” si cat de „firav” sunt, va deveni mai mult decat evident.

Iese, fratilor, azi unul, mare mahar pe la Garda Financiara, si da cu mucii-n fasole pe sticla: cica unii dintre angajatii trimisi pe teren sa controleze, amendeze, sperie, ameninte si, pe scurt, sa f… cu scula indoita agentul economic prost si corect, unii dintre ei „iau spaga„!

E, pe dracu? Si oare tu, smecherule, tu care ai fost ani de zile exact agentu’ de pe teren trimis la incasat, tu aflat-ai peste noapte trebusoara cu pricina?

Mai mult, pentru asemenea declaratie ai avut bilet de voie de la partid? Sau ai comis-o fara sa gandesti si acum astepti resemnat sa-ti carpeasca Boc vreo doua palme, ca lui onor pleziristul finantist?

Dar, revenind la primul gand din acest post, eu imi depun CV-ul la Guvern si rog, cu respectul cuvenit, sa fiu luat in considerare pentru pozitia de carpitor in slujba natiunii. Am palmele antrenate din serviciul cu ochi albastri si pumnii neastamparati. Unde mai pui ca sunt si cat niste cazmale…

De constiinta duc lipsa, dar doresc lamuriri suplimentare la o singura nedumerire: daca facea declaratia asta vreun neinspirat jurnalist, puteam sa-l consider vulnerabilitate la adresa statului suveran sau interesului national si sa-l carpesc pana se hotara sa emigreze? Ca ma mananca cazmalele si prima tura o ofer pe gratis… de saftea!

Reclame

2 responses to “In ograda la Garda Financiara s-a descoperit roata! Cica se invarte ca si spaga: de la stanga… la dreapta!

  1. Pingback: Rugaminte – Cine are grupa 01 RH negativ « Hai ca se poate!

  2. Pingback: In ograda la Garda Financiara s-a descoperit roata! Cica se invarte ca si spaga: de la stanga… la dreapta! - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s