„Na! Ce-ati rezolvat? Tot ne iau din salarii!”

Primesc azi un mesaj de la o buna prietena. Vorbisem noi (utopic, pare-se!) despre romani si lipsa lor de atitudine in fata abuzului si dictaturii.

Atitudine? Nu am mai vazut atata inconstienta si nepasare… Am fost luata peste picior: „Na! Ce-ati rezolvat? Tot ne iau din salarii!” In conditiile in care eu chiar ca trebuia sa-mi vad de treburi! Adica, na, ce-am rezolvat noi, aia care am fost acolo pentru aia care ne trag la raspundere si ne iau in ras ca de ce nu… le-am rezolvat salariile si pensiile… Nu-s’ ce naiba sa mai zic!

Adica, pe intelesul bizonilor care-si baga si isi scot in si din legile lui Boc, de ce ne-am mai deranjat sa mergem sau sa-i mai invitam si pe ei daca tot nu se vede nici un rezultat?

Arata-le pensionarii aia in carje care chiar au fost acolo si au luat atitudine. Intreaba-i pe nemernicii comentatori carcotasi, dar pasivi si lingai: daca veneau in fata Parlamentului sau la Cotroceni macar unu-doua milioane de oameni ZILNIC vreo doua saptamani la rand, ei cred ca ar mai fi vazut aceeasi reactie a guvernantilor? Macar de frica unei noi revolutii in care el ar fi fost cel impuscat si tot s-ar fi gandit de doua ori Zeus inainte sa minta si sa insele. Dar ei unde erau? La televizor sau calculator comentand si asteptand sa le rezolvam noi problema?
Mergeti si adunati oasele pe care le arunca Base cainilor acum, lasilor! mergeti si pupati pantofii cuconitei Udrea si faceti-va pres in fata lui Boc sa se simta si el un fel de lider, suveranilor!

Aparent, exercitiul suveranilor de profunda incingere a creierului se desfasoara pe fondul mestecatului de bomboane agricole, consumului de bere alcoolizata (cum altfel?) si bocitului la telenovele. Total gresit! Credeti-ma pe cuvant sau intrebati altii mai avizati: de la mitingul din fata Parlamentului au lipsit profesori universitari, soferi, medici, judecatori, bucuresteni, pensionari, moldoveni, studenti, ardeleni, pompieri, sasi… cam din toti. Caci toti au fost reprezentati, dar toti au lipsit. Nu poti numi 0.05% din popor reprezentativitate.

Are dreptate, Zeus! RESTUL sunt multumiti. RESTUL (inca) il iubesc. RESTUL inghite. RESTUL (inca) il adora. RESTUL il implora sa-i  trazneasca.

Infinge-le-o, maritule! Iti urez s-ai pentru TOTI!

Publicitate

5 responses to “„Na! Ce-ati rezolvat? Tot ne iau din salarii!”

  1. Pingback: Tweets that mention “Na! Ce-ati rezolvat? Tot ne iau din salarii!” « EPISTOLEpentruZEUS -- Topsy.com

  2. E trist, insa era previzibil. Suntem o societate anosta. Culmea este ca pedelistii au inceput sa fie tot ma vocali. Am patit-o ieri. Am scris pe blog. Deja este cam greu sa te confrunti cu dansii…Cat despre ai nostri, se pare ca sunt multumiti!!!!

  3. Pingback: Cred ca ar trebui sa incepem sa ne numaram mortii « Hai ca se poate!

  4. Pingback: Dioramă – Sânge balcanic (95) poem « Cosmin Stefanescu's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s