In sfarsit avem guvernul visat pe vremea mineriadelor! Visat de noi sau de mineri, domnule Tismaneanu?

Sa schimbi macazul pentru ca dreapta e de bine, iar stanga e de porc, n-ar mai avea nici un farmec daca modificarea n-ar rezulta in… rezultate.

Aceste rezultate se numara in conturi, in functii sau in oameni. Cum poti avea rezultate cuantificabile in maini, picioare sau materie cenusie? Cand in jurul meu va imputi mediul inconjurator duhoarea verdelui emanat de noul continent, o sa v-anunt. Pana atunci, si eu si voi spectatorim in fata scenei iluminati de acei astri pentru care scanteia cunoasterii adevarului suprem a rezultat… rezultate. Printre noi, impiedicandu-se in ingenunchierea necesara, acestor astri le orbiteaza satelitii. Cu palpairile aferente, evident.

De cand e lumea si pamantul, atractia gravitationala a valutei convertibile a avut darul dezvaluirilor, al dezicerilor si al dezbracarii. De caracter! Nu-i asa, domnule Tismaneanu?

Sa comemoram, asadar, victimele mineriadelor si sa cinstim orgoliul neo-dictatorilor. Sau se spune „sa magulim”, domnule Tismaneanu?

* click pentru 97 de fotografii

Ne cerem scuze celor prezenti la evenimentele din 1990 si le solicitam intelegerea: in direct, nu avem intotdeauna cum sa acoperim costumele curate de sub salopete. Pentru a nu induce in eroare, desigur… Iar in salvare erau raniti de fapt, nu arme, da?

Reclame

One response to “In sfarsit avem guvernul visat pe vremea mineriadelor! Visat de noi sau de mineri, domnule Tismaneanu?

  1. Pingback: Tweets that mention In sfarsit avem guvernul visat pe vremea mineriadelor! Visat de noi sau de mineri, domnule Tismaneanu? « EPISTOLEpentruZEUS -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s