Scade banu pan’ la vara, va fi bine in tarisoara! Azi Basescu ne invata cum se scuipa omu’-n fata!

Stau si il ascult pe Zeus cum „performeaza” in direct dupa discutiile cu FMI. Ce frumos le mai zice el, mititelu’! Nu stiu cum am putut trai 40 de ani pana acum fara invataturile lui intelepte.

Astazi aflu si eu ca traficul de tigari de la frontiera sta la baza evaziunii fiscale. Si evaziunea e de porc. E de porc pentru ca d-aia nu are guvernul bani de pensii, salarii, subventii.

Astazi aflu si eu ca unii prefera sa stea acasa in loc sa mearga la munca pentru ca iau diverse ajutoare sociale de la guvern. Si asta este tot de porc. E de porc pentru ca putinii care muncesc ii cara in spate si pe puturosi.

Astazi aflu ca trebuie reduse cheltuielile administratiei, ca trebuie luate masuri de redresare a economiei, ca trebuie taiat de unde e prea mult si adaugat unde e prea putin, ca trebuie marite impozitele, ca trebuie, ca trebuie…

Si, evident, nu uita maritul sa ponegreasca oleaca oamenii rai care ne-au adus in acest stadiu: cei care au rasturnat guvernul anul trecut, cei care nu l-au lasat pe Poc sa treaca legi si ordonante pe banda rulanta, cei care au facut risipa din banii romanilor pentru ca era an electoral, cei care au facut papusi din liderii sindicali si manipuleaza masele in scop politic, etc. etc.

Doamne-Dumnezeule, cata nevoie avem de prietenii nostri de la FMI! Si ce bine de noi ca Zeus este atat de bun prieten cu ei! Ca doar (coincidenta sau nu?) de fiecare data cand am avut vreun acord cu ei, Zeus facea parte din echipa aflata la guvernare!

Ce bine ca scad salariile bugetarilor cu 25%! Ce bine ca somerii vor primi un sut in fund si cu 15% mai putini bani! Poate 50 si un pic% de neciuruiti se afla si printre acestia.

Intrebare de baraj:

Dar tu, tu ce ai facut in ultimii cinci ani, nene Zeus? Unde erai? Acum cate zile te-ai intors din Elvetia sau Canada?

4 responses to “Scade banu pan’ la vara, va fi bine in tarisoara! Azi Basescu ne invata cum se scuipa omu’-n fata!

  1. Pingback: Tweets that mention Scade banu pan’ la vara, va fi bine in tarisoara! Azi Basescu ne invata cum se scuipa omu’-n fata! « EPISTOLEpentruZEUS -- Topsy.com

  2. Pingback: Dar cu cianura de ce nu incerci domnule presedinte? « Hai ca se poate!

  3. Pingback: Nici o pravilă nu opreşte pe om a întâmpina răul cu rău « Hai ca se poate!

  4. Pingback: In atentia somerilor din Romania « Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s