Ba vreau salarii nesimtite in Parlament si la Guvern!!!

Eu vreau sa aiba toti cei care ne conduc salarii nesimtite. Vreau sa-si doreasca functia pentru care imi cer votul pentru salariul care le garanteaza o viata fara griji, nu pentru puterea pe care le-o da. Vreau sa stie ca in mandatul castigat trebuie sa faca ceva bun pentru prostii care l-au pus in frunte, ca altfel nu il mai voteaza.

Vreau sa platesc 50.000 de euro pe luna pentru presedinte – pentru ca vreau sa stie ca a muncit pentru mine si va deveni un om cu o viata confortabila cand i se termina mandatul, nu inainte sau in timpul acestuia prin vinderea viitorului copiilor mei pe doi lei.

Vreau sa platesc 35.000 de euro pe luna pentru premier – pentru ca vreau sa fie un profesionist care mananca economie pe paine, nu isi umezeste buzele cu dosul celui care il face o interjectie bogata.

Vreau sa platesc 20.000 de euro pe luna fiecarui parlamentar, fie ei 300 sau 600, in una, doua sau trei camere – pentru ca e mai ieftin sa platesc o mie de voturi care ma reprezinta cu constiinta decat unul singur care ma vinde fara scrupule.

DAAAAAR… vreau ca toti cei pe care ii mandatez sa ma reprezinte sa justifice fiecare leut care nu provine din acest salariu. Si sa raspunda pentru el. Fara imunitate, fara colegi de partid care sa-l scoata alb imaculat, fara interventii la judecatori ca sa iasa curat ca lacrima…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s