Au inceput cu Geoana, au continuat cu Voicu, se reintorc la Geoana sau urmeaza Iliescu?

Cred ca titlul spune cam tot.

S-a dat drumul la peste, a inceput vanatoarea de vrajitoare… sau orice alta metafora va mai vine in minte. Inseamna acelasi lucru: avem strategie noua.

Nu putem reforma statul, nu putem face investitii, nu putem schimba constitutia, nu putem trece legi, nu putem schimba regiuni, nu putem taia salarii, nu putem ingropa pensionarii nesimtiti, nu putem face NIMIC daca latra opozitia la noi. Si cand javrele dau sa te muste, le eutanasiezi. Daca nu vor sa moara, baga-i in tarc si tine-i ocupati.

Asta este noua strategie. Ii ia la rand, nu la gramada. Le da de lucru si-i promoveaza in presa. Ii face monstri sau corupti. Le baga pumnul in gura si ii leaga. Ii face dusmani ai poporului si cauza a dezastrului.

Orice si oricine este de folos ca sa ne tina ocupati. Si de ce ne-ar preocupa orice altceva? Doar traim bine, economia duduie, institutiile statului sunt beton, serviciile lucreaza pentru siguranta noastra, ne intelegem belea cu restul Europei, suntem cei mai iubit dintre pamanteni si am desecretizat pana si dosarele revolutiei.

Si daca tot s-a dat drumul la peste, cine era in campania electorala pestele cel mai mare?

Poate ar fi momentul sa-i amintim domnului Ion Iliescu de naparca incalzita la san si preluata apoi de Roman. Mai draga domnule fost presedinte, Zeus va tine la cald.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s