Daca Voicu nu era bolnav de cu seara, il mai credea cineva ca e bolnav a doua zi?

E foarte greu de crezut ca un om corpolent ca Voicu ar putea sa viseze macar la o sanatate de fier. Eu ii doresc sa fie foarte foarte sanatos, dar ma indoiesc ca nu va obtine un diagnostic neplacut din partea medicilor. Iar in acest moment, dincolo de gravitatea faptului in sine, nici nu-i prinde tocmai rau.

1. Criza subita l-a impiedicat sa-si apere cauza in fata Senatului inainte de votul final = bonus, oferta speciala, numai aici la reduceri, numa’ bun de contestatie pentru un avocat plimbat prin dosare de coruptie.

2. Are nevoie de timp in care sa nu fie deranjat, ci sa deranjeze = nici Hayssam n-a stat in spital fara telefon, iar negocierile se fac mai bine daca nu te mai temi ca asculta cine nu trebuie.

3. Vanzarile de obicei iau timp ca sa fie toate partile multumite = nu se face sa-i grabesti pe baietii destepti si mai indulcesti pastila cu loialitatea ta nestirbita, ca doar tot s-au lepadat atatia colegi de tine.

4. Atunci cand spui ca se dechide cutia Pandorei, ar fi bine sa si arati ceva molime si nenorociri ca sa te creada lumea = ciobanul la oi nu doar ameninta ca vor urma si altii, se lasa mancat de lup ca sa priceapa satul mesajul.

5. Daca „vremuri trec si vremuri vine”, ce sa mai spunem de cazuri si dosare = am o camara plina de ziare cu titluri explozive, dar la biblioteca din colt oamenii rai nu ma lasa sa citesc dosarul „Flota”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s