Daca din opozitie Voicu negociaza sentinte, ce va putea face ca independent?

Am si eu un fix. Voicu s-a suspendat din PSD. Daca, dupa ancheta, rezulta vinovat si demisioneaza cu totul, atunci si el devine un fel de independent? Ca atunci, mai incep si eu sa pricep cum vine treaba. Dupa ce am suspectat ca lui Cristian Diaconescu i-a incaput dosarul pe mana altcuiva dupa alegerile din PSD, abia acum ma patrund curiozitatile in legatura cu dosarele lui Voicu.

Nu, nu dosarul lui Voicu insusi, ci alea pe care se lauda la telefon ca le are despre toti ceilalti colegi de prin sfera politica de la stanga, dreapta si centru. Si daca le are, pe care e dispus sa le dea la schimb pentru un verdict favorabil sau intarziat in cazul sau? Ca doar ar fi usor sa-l scoata puterea din gura lupului. Oricum nu exista dovada ca a si facut tot ce zicea la telefon. Apararea suprema a prostului, scuze, omului mai putin inteligent nu este nici macar ca-i mincinos. Poate o fi, saracul de el, mai laudaros. Poate a vrut omul sa-si creasca si el cota in partid, sa-l bage sefii-n seama, sa-i dea si lui un buna-ziua, sa-si mai faca si el ceva relatii pe la facultati si spitale.

Ne-a spus mai mult decat clar: „…cu mine nu vorbiti politica, eu am alta misiune…”, iar despre stenograme a pilduit pe drept cuvant procurorii si magistratii: „…nu sunt valabile in justitie”. Retineti, nu sunt valabile in justitie, nu a zis ca nu sunt adevarate. A precizat doar ca au fost evident editate, lucru despre care nu am nici un dubiu. Doar nu riscau baietii cu ochi albastri sa nu se inteleaga bine mesajul. Ca doar votantii lui Zeus numai de prea multa inteligenta nu au fost nicicand suspectati.

Dragi consumatori de stenograme, nu uitati sa cititi si textul scris mic in josul paginii: Voicu nu este capul suprem al mafiei din Romania, dar vom avea noi grija sa vi-l servim si pe Geoana in curand. Dati acatiste ca n-au castigat coruptii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s