Sediul UNPR sta asezat strategic la taclale cu vecinii

UNPR si-a primit noile sedii, probabil unul pentru organizatia de Bucuresti si unul ca sediu central. Locatiile lor? Strada Paris si Soseaua Kiseleff. (!!!)

Atentie, noi recruti!

Cand alergati manati de sentimente patriotice sa va inscrieti in noul partid, aveti grija sa nu nimeriti la poarta gresita. Spre marea dezamagire a fugarilor din PNL care s-au trezit ca sunt partid de stanga, nu doar doctrina apropie Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei de clasicul PSD. Mai nou, exista si o foarte concreta apropiere fizica intre acestea, anume sediile celor doua formatiuni aflate amandoua pe bine-cotata d.p.d.v. imobiliar sosea Kiseleff.

Sa nu uitam ca aceste sedii ale partidelor politice se obtin din fondul cladirilor administrate de stat. Sigur ca mult-asteptata si declarata concurenta a stangii romanesti nu putea sa fie gazduita intr-un apartament social plin de igrasie pazit cu sfintenie de tovarasul Stat undeva in Colentina, Militari sau Rahova. In primul rand, acolo sunt mult prea multi votanti loviti de reducerile bugetare ale guvernului Boc, nu se pot ei compara cu votantii la costum si cravata proprietari in Kiseleff. In al doilea rand, cand multumesti toti tradatorii cu functii onorifice intr-un partid fara istorie, ar fi cazul sa-i compensezi pe ceilalti, cei ramasi fara ciolan, cu un sediu care sa rupa gura targului. Doar nu degeaba i-ai chemat la guvernare, ce Dumnezeu!

Departe de orice comentarii malitioase, generozitatea unui guvern aflat in plina criza este cu atat mai laudabila. De ce sa imparti banul public si avutia statului cu dusmanii lui? De ce sa nu recompensezi loialitatea si fidelitatea fata de programul de guvernare? De ce sa nu impusti doi iepuri cu un glonte si sa bagi un ghimpe-n coasta adversarilor politici localizati la doar doi pasi de poarta tra-dependentilor?

Prin urmare, motivat de buna-credinta a presedintelui si guvernului care vegheaza la linistea si bunastarea cetateanului mizer, am decis sa-mi fac partid.

Din nou: atentie, noi recruti! Cascati bine ochii la ce poarta veniti cu caciula in mana pe soseaua Kiseleff!

De maine, acolo isi au sediul si PSD si UNPR si al dumneavoastra PCR*.

*(nota autorului) PARTIDUL CIURUITILOR REVOLTATI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s