Neamul lui Ponta, soldat austro-ungar, a cerut cetatenie romana

La Forumul impotriva regionalizarii de la Toplita, Victoras si-a scos rufele murdare din dulap si le-a albit in public. Adicatelea ne-a informat pe toti, ca sa nu mai asteptam dezvaluirile ziarelor portocalii, ca strabunicul sau, Gheorghe Ponta, desi soldat al armatei austro-ungare in 1917, a dezertat si a venit in Romania sa ceara cetatenie romana.

Dincolo de faptul in sine, dincolo de implicatiile morale pe care le dicteaza asemenea gest urmasilor, dincolo de orice alte comentarii, as vrea sa imi dau singur o palma in fata oglinzii. Fir-as…!

In emisiunea dnei. Stoicescu, acum cateva zile, un reprezentant UDMR se declara public „maghiar de etnie maghiara” cu pasaport de Romania. Cred ca ar fi vrut sa spuna, mai curand, cu pasaport de Tinutul Secuiesc. Dar, din nenorocire, legalmente acesta nu exista. Poate de aceea, incearca ei acum sa remedieze situatia.

In prevazutul viitor luminos ce ne asteapta pe calea basescianismului si unde vor curge lapte, miere si cucuta la fantanile de pe bulevardul Unirii, le adresez o invitatie calduroasa partenerilor nostri de guvernare:

Dragi minoritari majoritari in tinutul cu pricina, lasati specia romanilor pe cale de disparitie sa se descurce singura cu lipsa resurselor, justitia in limba maghiara si fondurile guvernamentale insuficiente. Asa le trebuie!

Avem noi grija de voi! Veniti la noi! Votati cu noi!

Solicitati cetatenia romana!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s