Cine spune ca sigur castiga Cristian Diaconescu sefia UNPR?

N-am putut dormi asta-noapte de grija.

Am auzit ca s-ar vehicula doua nume pentru sefia proapetei Uniunii Nationale pentru Progresul Ro…, ma rog, progresul unora…

Un nume ar fi, oarecum firesc, Diaconescu. Al doilea care a intrat in joc este Marian Sarbu. Desi nu vad ce l-ar opri si pe Oprea sa se bage in seama, ca tot e omu’ cu cea mai buna functie in stat din cadrul uniunii lor. Pe ultimii doi nu-i inteleg. Ei chiar nu stiu ca nimic in viata nu se intampla degeaba?

Ca vrea Diaconescu sa fie sef, mi se pare absolut normal. Macar la astia, daca la ceilalti n-a tinut. Si se mai intreba cineva daca nu e manevra cand l-a impins in fata Mitrea… Nu mai poate omu’ sa lucreze in liniste pentru sefu’, domnule!

Ma freaca insa o mare grija. Cristian Diaconescu a pierdut deja sefia PSD. Daca o pierde si pe cea a UNPR, ce face, unde se duce? Sunt convins ca se va duce undeva si as avea chiar eu cateva locuri sa-i sugerez. (sic!)

Scriind, brusc ma simt cuprins de un fior: mi-a revenit speranta!

Oh, Doamne, te rog frumos sa fii baiat gigel si sa-l trimiti la PDL. Si ai putea tu aranja ceva sa-l lase Blaga sa faca si la ei o incercare? Si daca faci si vreo manevra sa iasa macar vice-presedinte in PDL, promit sa merg iar la biserica sa dau acatiste, ca m-a capiat nea’ Zeus cu taburetu’ ala a lu’ Geoana.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s