„…mai urmeaza sa schimbam poporul”

Schimbam directori, schimbam sefi la Senat, mai urmeaza sa „schimbam poporul„.

Draga domnule Ponta, autor al sintagmei subliniate, cum vine asta cu schimbatul poporului daca iar nu le mai convine ceva? Ori eu m-am nascut in Elvetia, ori dumneavoastra doriti sa va mutati acolo.

SINGURUL lucru care le convine colegilor nostri de tara este POPORUL!

Unde altundeva in lume mai curge lapte indulcit cu miere la robinetul bugetului public, daca nu la noi? Si cine mai ofera cu atata larghete robinetul cu ambele maini si vreo trei picioare, daca nu POPORUL?

Nu alt popor, ci acesta de care ne mandrim acum, ca doar l-am cumparat la reduceri, pe persoana fizica, fara defecte de fabricatie, virusi sau costuri ulterioare, e dotat cu pixuri si galeti si vine la pachet cu garantie minim cinci ani.

Pai cine-i prost, frate, sa schimbe asa chilipir?

Reclame

One response to “„…mai urmeaza sa schimbam poporul”

  1. Nu se schimbă poporul cu alt popor, se schimbă acelaşi popor în urma unui puternic exerciţiu de manipulare. Poporul nu reprezintă o echivalenţă cu populaţia. Oamenii se nasc şi mor, generaţiile se schimbă… poporul este definit de acel bagaj cvasi-peren care se transmite din generaţie în generaţie. Schimbarea poporului înseamnă, de exemplu, schimbarea dimensiunii conştiente „românul este o gazdă primitoare” cu „românul nu lasă pe nimeni să-i intre în casă”. Nu am idee ce înţelege politica prin schimbarea poporului, eu văd însă că poporul se schimbă… şi nu se schimbă în bine şi plăcut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s