Cristian Preda vrea ca presedintele sa poata dizolva Parlamentul cand are chef

Cristian Preda si-a dezgropat calitatile de constitutionalist din galetile pe care le-au impartit sobolanii portocalii in campanie. Vrea mai multa putere pentru presedinte si posibilitatea de a dizolva Parlamentul cand i se pare lui ca se cuvine.

PRESEDINTELE reprezinta statul si autoritatile sale.
PARLAMENTUL reprezinta poporul.

Presedintele este ales prin vot general, dar nimeni nu s-a obosit sa-i explice poporului ca nu pe el il reprezinta. Parlamentul are functia asta si tocmai Parlamentul este cel pe care ne invata Zeus sa-l detestam. Pentru ca el are o singura obsesie: cu cat ii uram mai tare pe parlamentari , cu atat il vom iubi mai mult pe el.

Numai tupeul de a invoca intoarcerea la popor si votul acestuia ori de cate ori nu-i ies pasentele in camere, ar trebui sa fie de ajuns ca sa trimitem un asa presedinte inapoi pe vas. Sa vina valu’ si sa-i ia si calu’!

Dar nu, Cristian Preda vrea sa-i dam posibilitatea de a le pune pumnul in gura celor care misca in front sub amenintarea dizolvarii. Cu tot respectul, mon cher, te-ai stricat la burta?

Ca daca am avea, adica, vreun sef mai intreg la minte, ne-am baza macar pe bunul lui simt, dar in cazul nostru fara speranta ne mai bazam pe ce?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s